Over

Wie zijn wij?
Meetup030 is een netwerk van docenten, voor docenten in de regio Utrecht. Het netwerk is in 2016 opgericht en komt voort uit een project van Aantrekkelijker Scholen. Doel is om met en van elkaar te leren over onderwijs en het onderwijs in Utrecht op de kaart te zetten – want er gebeuren veel mooie dingen! Dit bereiken we door jaarlijks diverse bijeenkomsten te organiseren zoals een EdCamp, Onderwijscafé, bezoek aan een school of workshops.

Voor iedereen
We zijn een open netwerk: iedereen is van harte welkom om naar bijeenkomsten te komen of er een op eigen naam te organiseren, ongeacht hoe je bent verbonden aan het onderwijs of waar je in de regio Utrecht werkzaam bent. We zijn vooral een ontmoetingspunt: we hebben geen lidmaatschap en onze naam hoeft niet aan Meetups verbonden te zijn. Communicatie verloopt via sociale media: we hebben een Facebook-groep en een LinkedIn-groep waar we centraal alles organiseren en andere dingen met elkaar bespreken.

Gratis en vrijblijvend
Deelname aan het netwerk is geheel gratis en vrijblijvend. Om dit mogelijk te maken rouleren we bijeenkomsten op verschillende scholen die dan de kosten dekken. Wel kan er soms een kleine bijdrage worden gevraagd voor een bijeenkomst, bijvoorbeeld om de kosten van de catering of een externe locatie te dekken.

Een ontmoetingspunt
Naast eigen Meetups plaatsen we graag andere onderwijsbijeenkomsten in de regio Utrecht op onze website, zodat het een regionale onderwijsagenda wordt. Organiseer je aan onderwijs gerelateerde bijeenkomst? Wees dan dus meer dan welkom om deze toe te voegen aan de lijst met Meetups!

Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op.